شخصیت کارمند کارگزاری

کارمند کارگزاری بورس و ویژگی های شخصیتی این شغل

بورس اوراق بهادار ، مکانی است که در آن تعداد زیادی از خریداران و فروشندگان برای خرید یا فروش اوراق بهادار منتشر شده شرکت ها ، گرد هم می آیند و این معاملات می تواند بین افراد یا شرکت ها اتفاق بیفتد وکارگزاران بورس دارای مجوز ، نماینده افراد یا سازمان هایی هستند که در معاملات مالی با سهام سروکار دارند. آنها همچنین ممکن است خود را مشاور سرمایه گذاری یا مشاور مالی بنامند. کارگزار سهام با طیف وسیعی از مشتریان و شرکت های بزرگ ، همکاری می کند و نقش مدیریت و مراقبت از سرمایه گذاری های آنها را بر عهده دارد.

کارگزار سهام می تواند به صورت جداگانه یا با کارگزاری کار کند. انتخاب کارگزار بورس باید با توجه به نیاز معامله گران باشد. معامله گران باید بر روی استراتژی معاملاتی خود تمرکز کرده و کارگزار بورسی را انتخاب کنند که به رفع نیازهای تجاری آنها کمک می کند.

کارگزار بورس کیست و چه وظایفی دارد؟

کارگزاری
کارگزاری

 

کارگزار سهام یک نماینده در بازار مالی است که خرید و فروش اوراق بهادار را از طرف موسسات مالی ، مشتریان سرمایه گذار و بنگاه ها امکان پذیر می کند. معاملات سهام در بورس های ملی، مسئولیت اصلی کارگزاران سهام ، راهنمایی تصمیمات سرمایه گذاری برای هر مشتری و سازمان است. شرح شغل آنها مستلزم خرید و فروش سهام از طرف مشتریان و همچنین سبد سرمایه گذاری مشتریان است. کارگزاران سهام برای شناسایی قدرت خرید و سطح تحمل ریسک و ایجاد استراتژی هایی که به هر مشتری امکان دستیابی به اهداف مالی را می دهد ، از نزدیک با مشتریان همکاری می کنند . نقش دیگر آنها شامل انجام تحقیقات روزانه برای شناسایی ارزش سهام و اوراق قرضه و همچنین روند فعلی بازار و اخبار (اعم از اقتصادی و سیاسی) است که بر بازار سهام تأثیر می گذارد. کارگزاران سهام با مشتریان ارتباط برقرار می کنند تا آنها را از سناریوی فعلی در بورس مطلع کنند. آنها همچنین وظیفه مدیریت اطلاعات مربوط به سرمایه گذاری مشتریان را دارند و هر از چندگاهی از این اطلاعات در ارائه خدمات مشاوره ای به مشتریان استفاده می کنند.

 

مسئولیت های کارگزار بورس شامل تجزیه و تحلیل بازار سهام ، یافتن فرصت های سودآور سرمایه گذاری و مشاوره به مشتریان در تصمیم گیری صحیح در مورد سرمایه گذاری است. یک کارگزار بورس باید این توانایی را داشته باشد که در یک محیط پر فشار تصمیمات درست و سریعی بگیرد که به نفع مشتریان باشد.

مسئولیت دیگر کارگزار سهام ارائه مشاوره دقیق سرمایه گذاری به مشتریان، ارزیابی دقیق گزارش های مالی، مدیریت اوراق بهادار سرمایه گذاری مشتریان، ارائه به روزرسانی های منظم به مشتریان در مورد وضعیت پرتفوی سرمایه گذاری آنها، اطلاع رسانی به مشتریان از فرصت های جدید سرمایه گذاری در بازار سهام، جذب مشتری های جدید از طریق شبکه های ارتباطی ، ایجاد تغییر در استراتژی های سرمایه گذاری بر اساس شرایط بازار برای درک اهداف و خطرات مالی سرمایه گذاران است.

Robinhood Restricts GameStop Trading—in a Bid to Save Itself | WIRED

 

ویژگی های شخصیتی کارمند کارگزاری بورس

 

به لطف “گرگ وال استریت” ، زندگی یک کارگزار بورس ممکن است فریبنده و پر زرق و برق به نظر برسد. تجارت حرفه ای بسیار خاص است و برای موفقیت به مجموعه مهارت های منحصر به فردی نیاز دارد. در بررسی اجمالی زیر لیستی دقیق از مهارت ها و ویژگی هایی که یک کارمند کارگزاری باید داشته باشد ، ارائه شده است. برای یک کارگزار بورس ،  ساعت ها می توانند طولانی و طاقت فرسا باشد و بیش از هر کسی در طول روز استرس داشته باشند . به دلیل استرس زیاد محیط و مبالغ فوق العاده زیاد معاملات ، کارگزاری بورس شغلی است که نیاز به دانش ، مقاومت و عزم راسخ دارد. یک کارگزار سهام باید آگاه باشد ، مهارت های ارتباطی عالی داشته باشد و به جزئیات توجه کند.

 

در این مقاله ما به برخی از ویژگی های اصلی شخصیتی یک کارگزار بورس می پردازیم:

The Wolf Of Wall Street: 15 Quotes We Can All Relate To

مهارت های ریاضی: یکی از مهارتهای خیلی مهم برای کارگزار بورس ، مهارت های ریاضی است. کارگزاران بورس اوراق بهادار معمولاً باید به سرعت و به طور دقیق درصد سود و ضرر سهام را محاسبه کنند.  یک کارگزار سهام که قصد دارد با سازمانها و شرکت ها کار کند ، نیاز دارد تا درک کاملی از روش های حسابداری ، پیش بینی و برنامه ریزی مالی و قوانین و مقررات مربوطه داشته باشد.

مهارت های ارتباطی: داشتن مهارت های ارتباطی غیرکلامی و کلامی قوی به عنوان کارمند کارگزار سهام ،  ضروری است. کارگزاران سهام معمولاً از مهارت های بین فردی خود برای ایجاد اعتماد و ایجاد روابط با مشتری استفاده می کنند. کارگزاران سهام با مشتریان ارتباط برقرار می کنند تا آنها را از سناریوی فعلی در بورس مطلع کنند.

بنابراین توانایی خواندن و درک اطلاعات و نظرات ، توانایی قابل فهم و واضح صحبت کردن ، توانایی شنیدن و فهم اطلاعات و نظرات ، توانایی دیدن جزئیات از نزدیک  ، توانایی انتقال اطلاعات و نظرات در گفتگوها به گونه ای که مشتریان بتوانند آنها را درک کنند از مهارت های ارتباطی یک کارمند کارگزاری بورس محسوب می شود.

یک کارگزار برتر سهام با استفاده از مهارت های ارتباطی و بیان شفاف می تواند به طور مداوم مشتریان جدیدی جذب کند و روابط کاری خوبی با آنها برقرار کند.

تصمیم گیری و مدیریت زمان: یک کارگزار سهام وظیفه دارد تصمیمات مهم مالی را برای هر یک از مشتریان خود اتخاذ کند. به دلیل نوسان زیاد در بازارهای سهام ، کارمند کارگزاری بورس باید بهترین تصمیم را  با مدیریت زمان برای مشتریان خود براساس شرایط بازار بگیرد. بنابراین توانایی تصمیم گیری سریع بر اساس داده های بازار یکی دیگر از ویژگیهای شخصیتی یک کارمند کارگزاری است.

 

مهارت های مذاکره: کارگزاران سهام معمولاً از مهارت مذاکره برای مذاکره در مورد کمیسیون ها ، هزینه های تجارت و تعداد پرتفوی هایی که مدیریت می کنند ، استفاده می کنند. توانایی سازش و قانع کردن مشتریان برای انتقال کارآمد اطلاعات یکی از ویژگیهای مهم کارمند کارگزار بورس است.

نظارت: بازار سهام به طور مداوم در حال تحول و تغییر است. اوضاع می تواند در عرض چند دقیقه تغییر کند ، این بدان معناست که یک کارگزار بورس باید دائماً در مورد اوراق بهادار ، کالاها و شرکت های مرتبط با بازار مشتریان خود تحقیق کند. همچنین باید سرمایه گذاری های بالقوه را کنترل و تجزیه و تحلیل کنند و از مهارت های خود برای پیش بینی عملکرد این سرمایه گذاری ها در بازار فعلی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید : از کارآموزی بورس تا تالار بورس 

چالش ها و سختی های این شغل

این یک واقعیت است که کارگزاری یکی از پر‌استرس‌ترین شغل‌ها است که به فرسوده شدن جسم و ذهن افراد منجر می‌شود. در بازار سرمایه ، سهامداران باید سفارش خرید یا فروش سهام خود را به معامله‌گران کارگزاری بدهند و در واقع معامله‌گران کارگزاری اجراکننده دستورات سهامداران هستند، اجراکنندگانی که استرس بسیار بالایی را تحمل می‌کنند تا فرآیند پیچیده و سختی تحت عنوان معامله در بورس شکل بگیرد. معاملاتی که در برخی موارد مورد اعتراض سهامداران قرار می‌گیرد، همچنین احتمال اشتباه در معامله که سبب تشدید استرس در این شغل شده است.

کارمند کارگزاری بورس با چالش‌ها و سختی‌های مدیریتی و اجرایی زیادی مواجه می شود. مسئولیت در قبال انجام معامله برای مشتریان و استرس های ناشی از نتیجه ، ارتباط با افراد پرخاشگر و تهاجمی که به هر دلیلی از ارائه خدمات کارگزاری راضی نیستند و متقاعد کردن آنها از سختی های این شغل محسوب می شود.

فشار زمانی و کشمکش های زیاد در انجام معامله برای منفعت بیشتر مشتریان،  دغدغه عدم جا ماندگی از روند توسعه بازار سرمایه یکی دیگر از چالشهایی است که کارمندان این کسب و کار با آن روبرو هستند. از طرف دیگر با توجه به توسعه و بازار داغ این صنعت، وجود رقبای جدید با دانش و آگاهی به روز دنیا می تواند از دیگر چالش های پیش روی این کسب و کار باشد.

 

جمع بندی:

کارگزاری بورس یکی از مشاغل پر دردسر و استرس زا در جهان است. در این مقاله ما در مورد کارگزاری بورس و خدماتی که این کارگزاری ها ارائه می دهند پرداختیم.

در این صنعت کارگزارانی موفق هستند که پر از ایده های روشن هستند، سریع فکر می کنند و از تصمیم گیری مخاطره آمیز در یک لحظه نمی ترسند.

حائریمشاهده نوشته ها

Avatar for حائری

موسس کارمان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *