4 راه برای درامدزایی اپلیکیشن های رایگان

درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان از کجا است؟

برای بسیاری از افراد جای سوال است که اپلیکیشن ها و نرم افزارهای رایگان از چه طریقی درآمدزایی می کنند؟ برای طراحی هر اپلیکیشن تعدادی از برنامه نویسان، گرافیست ها و متخصصان حوزه های مختلف برای مدت طولانی شروع به فعالیت می کنند. با ارائه این برنامه ها به صورت رایگان برای استفاده کاربران، منبع درآمد این افراد تغییر می کند.

در واقع دیگر به صورت مستقیم به ازای هر بار نصب برنامه مبلغی دریافت نمی شود؛ اما آیا واقعا این همه زحمت و تلاش برای ساخت برنامه هیچ منبع درآمدی نخواهد داشت؟ در این مطلب به سوال «درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان از کجا است؟» پاسخ داده ایم. با ما همراه باشید.

1- تبلیغات درون برنامه ای

یکی از بهترین راه ها برای درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان، همین تبلیغات درون برنامه ای می باشد. اغلب افراد بخش زیادی از زمان خود را برای کار با تلفن همراه و استفاده از نرم افزارهای مختلف صرف می کنند. حال تصور کنید که شما در حال انجام کار، بازی یا هر فعالیت دیگری با تلفن همراه خود هستید و تمام توجه شما روی این صفحه نمایشگر متمرکز شده است. با پخش تبلیغات درون برنامه ای، تمام این توجه شما به سمت محتوای تبلیغاتی جلب شده و به راحتی با آن درگیر خواهید شد. بدیهی است که در صورتی که این نوع از تبلیغات با هوشمندی بیشتری انجام شود، نتیجه به دست آمده از آن نیز بهتر خواهد بود.

به عنوان مثال، بهتر است پیش از اجرای این نوع کمپین های تبلیغاتی، در ابتدا مخاطبان جامعه هدف خود را به خوبی شناسایی کنید، سپس بر اساس علایق و سلیقه آن ها نسبت به ساخت و طراحی تبلیغات خود اقدام نمایید. این شناخت در نحوه اجرای کمپین نیز به شما کمک می کند، بر اساس نتیجه تحقیقات شما، علایق این افراد و فعالیت هایی که در زمان های آزاد خود به آن مشغول هستند مشخص می شود.

به این ترتیب به راحتی می توانید در اپلیکیشن های رایگان مورد علاقه آن ها که تا حد زیادی به حوزه فعالیت شما نزدیک است، تبلیغات خود را اجرا کرده و کمپینی موفق تشکیل دهید. نحوه پرداخت این نوع تبلیغات نیز نکته ای است که باید به آن بپردازیم. شرکت ها و سازمان هایی که قصد دارند از این طریق نسبت به تبلیغ محصول یا خدمات خود اقدام کنند، مبلغی را به ازای میزان مشخصی بازدید یا کلیک تبلیغ به شرکت توسعه دهنده نرم افزار می پردازند.

2- خریدهای درون برنامه ای

خریدهای درون برنامه همان پیشنهادهای وسوسه کننده ای هستند که طی استفاده از نرم افزار به کاربران داده می شود. به عنوان نمونه می توان به پیشنهاد خرید سکه یا ابزارهای مورد نیاز در طی بازی ها اشاره کنیم. این پیشنهادات باید بر اساس استراتژی مناسبی ارائه شوند تا بتوانند کاربران را نسبت به پرداخت هزینه ترغیب کنند. در غیر این صورت، ارزش آن ها از بین رفته و در دید کاربران بی ارزش خواهد شد. یکی از ساده ترین این استراتژی ها، تخفیف گذاری در زمان مناسب روی این خریدهای درون برنامه ای می باشد.

این تخفیف ها می توانند به صورت تکی روی برخی خدمات اعمال شود. همچنین ممکن است گروهی از خدمات با یکدیگر جمع شده و در قالب یک بسته تخفیفی به کاربران ارائه شود. تمام این ها استراتژی های مختلفی برای خریدهای درون برنامه ای به عنوان یکی از روش های درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان هستند که بسته به جنس مخاطبین شما متغیر خواهد بود.

3- فریمیم

کسب درآمد از طریق فریمیم، شباهت زیادی با کسب درآمد درون برنامه ای دارد اما با این حال تفاوت زیادی بین این دو روش وجود دارد که در ادامه به آن میپردازیم. در این روش، کاربر برای دسترسی به امکانات کامل بازی یا اپلیکیشن باید مبلغی بابت خرید نسخه پریمیم آن بپردازد. در مدل کسب و کار فریمیم، کاربر هزینه ای برای دانلود برنامه پرداخت نمیکند ولی در مقابل برای دسترسی به امکانات کامل اپلیکشن در صورت تمایل به خرید نسخه فریمیم باید هزینه پرداخت کند.

4- خرید اشتراک

به عنوان چهارمین روش درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان، به خرید اشتراک می پردازیم. بسیاری از سایت ها و اپلیکیشن های آموزشی، خبری و حتی نشریات به سادگی و به صورت رایگان در دسترس عموم افراد قرار دارند. نسخه های جامع و کامل این برنامه ها محتوای اصلی خود را تنها در اختیار افرادی قرار می دهند که حق اشتراک خود را پرداخت کرده باشند.

این روش درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان، به اندازه روش های قبلی محبوب نیست. در عوض، در این روش به ازای ثبت نام هر فرد، مبلغ بیشتری دریافت می شود که در نهایت موجب شده است تا درآمد بیشتری برای ارائه دهندگان اپلیکیشن به دنبال داشته باشد.

خرید اشتراک، راهی برای درامدزایی اپلیکیشن های رایگان

جمع بندی

در این مطلب به معرفی 4 روش درآمدزایی اپلیکیشن های رایگان پرداختیم. امیدواریم که به پاسخ سوالات خود در این باره دست یافته باشید. در میان روش های ذکر شده، به تبلیغات درون برنامه ای نیز اشاره کردیم. همان طور که می دانید این شیوه تبلیغاتی یکی از گزینه هایی است که کارشناسان دیجیتال مارکتینگ برای معرفی محصولات یا خدمات برندها در نظر داشته و از آن استفاده می کنند. ما در مجموعه کارمان، دوره های کاراموزی متعددی را در حوزه های مختلف برگزار می کنیم.

علاقمندان در ابتدا یک دوره آموزشی می گذرانند سپس به صورت عملی روی پروژه های واقعی کار می کنند.به این ترتیب دانش و مهارت را کسب کرده و با تجربه ای مناسب وارد بازار کار حرفه ای می شوند. برخی از این دوره های برگزار شده در کارمان عبارت است از:

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره هر یک از این دوره ها، به صفحه مربوط به همان دوره مراجعه فرمایید. کلیه اطلاعات مورد نیاز شما در همان صفحه ارائه شده است. پیشنهاد به مطالعه بیشتر: اهمیت کاراموزی در حوزه های مختلف

حائریمشاهده نوشته ها

Avatar for حائری

موسس کارمان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *