کسب درآمد از یوتیوب

کسب درآمد از یوتیوب چندسالی است که برای افراد زیادی بسیار جذاب شده است. این جذابیت با افزایش نرخ ارزهای خارجی و کاهش ارزش پول ملی، همواره افزایش یافته است. از طرفی کشور ما از طرف پلتفرم یوتیوب و کشور آمریکا مورد تحریم قرار گرفته است. بسیاری نیز با دیدن وجود این تحریم ها سریعا درآمد زایی از یوتیوب را غیرممکن دانسته و به کل آن را فراموش می کنند. باید بدانید که با وجود تحریم ها امکان در آمدزایی به طور مستقیم و غیرمستقیم برای ایرانیان فراهم می باشد. ایرانیان بسیاری نیز هم اکنون در حال فعالیت و درآمدزایی از یوتیوب می باشند.

روش های درآمدزایی از یوتیوب

روش های کسب درآمد از یوتیوب به طور کل به دو صورت درآمدزایی مستقیم و درآمدزایی غیر مستقیم تقسیم می شود. هر دو روش کسب پول با وجود تحریم ها در ایران ممکن می باشد. البته روش در آمدزایی مستقیم کمی پیچیدگی داشته و نیاز به انجام اقداماتی دارد. اولین قدم برای کسب درآمد از یوتیوب، تولید محتوای جذاب و جذب بازدیدکننده محتوا می باشد. بدون تولید محتوا عملا هیچ اتفاق خاصی نمی افتد. در واقع تولید محتوا و جذب بازدیدکننده اولین قدم الزامی برای قرار گیری در مسیر درآمدزایی از یوتیوب می باشد. در ادامه فرض می کنیم شما در یوتیوب تولید محتوا می کنید و همچنین بازدید کننده دارید. با این مفروضات به روش های درآمدزایی می پردازیم.

کسب درآمد از یوتیوب

دریافت پول از یوتیوب به طور مستقیم

این روش یکی از متداول ترین روش های درآمد از یوتیوب در سطح جهان می باشد. برای درآمد مستقیم، یوتیوب دو شرط را برای هر تولید کننده محتوا گذاشته است. هر اکانت در یوتیوب برای دریافت پول باید 1000 دنبال کننده اکتیو داشته باشد و محتواهایش در مجموع 4000 دقیقه مشاهده بشود. با رسیدن به این دو می توانید درآمدزایی از یوتیوب را شروع کنید. البته در این روش به خاطر وجود تحریم ها، مقداری دشواری در هنگام افتتاح حساب وجود دارد. راحت ترین کار این است که در صورت نداشتن آشنا در خارج از ایران برای انجام این اقدامات از صرافی ها کمک بگیرید. با انجام همه این مراحل با پخش تبلیغ برای بازدیدکننده های محتوایتان درآمدزایی می کنید. به ازای هر 1000 بار پخش تبلیغات، گوگل 55 درصد از درآمد آن را به حساب شما واریز می کند و 45 درصد را خود برمی دارد.

کسب درآمد از یوتیوب با روش غیر مستقیم

در این روش به طور کل، کسب پول از خود یوتیوب و تبلیغات آن وجود ندارد. قبل از هر چیز برای درآمدزایی از این روش باید بازدیدکننده های فعال و در تعداد مناسبی داشته باشید. درآمدزایی به طور غیر مستقیم نیز از طریق چند روش ممکن می باشد. در ادامه انواع روش های کسب پول به طور غیرمستقیم را بیان می کنیم.

کسب درآمد از یوتیوب

1- تبلیغ و فروش محصولات خودتان

در این روش نیاز است که شما محصول یا محصولاتی را دارا باشید. حال با تولید محتوا و جذب بازدیدکننده می توانید با فروش آنها درآمدزایی کنید. بازدیدکننده بیشتر برابر با فروش بیشتر است و در نتیجه افزایش درآمد برای شما حاصل می شود. البته در این مدل پول درآوردن از یوتیوب بیشترین کاربرد پلتفرم بستری برای عرضه شدن محتوا است.

2- تبلیغ و فروش محصولات دیگران

این روش با اینکه به نظر با روش قبلی شباهت دارد اما بسیار متفاوت هستند. برای دریافت تبلیغات از دیگران نیاز دارید قبل از هر چیز در یوتیوب دیده شوید. هرچه بیشتر دیده شوید در نتیجه تاثیر گذاری بیشتری نیز داشته و کانال جذاب تری برای تبلیغات می شوید. یک تفاوت اصلی در درآمدزایی از یوتیوب در این روش با روش بالا وجود دارد. تفاوت در واقع در ماهیت تولید محتوا می باشد. در روش اول از فروش محصولات خودتان سود می کردین و افزایش فروش با دریافت سود بیشتر همراه بود اما در این روش هرچه بیشتر تبلیغ کنید درآمد بیشتری خواهید داشت. کسب درآمد از یوتیوب در این روش بسیار متداول می باشد.

کسب درآمد از یوتیوب

3- درآمدزایی از یوتیوب با ایجاد بخش اعضای ویژه

با ایجاد این بخش و تولید محتوا ویژه برای افرادی که به صورت ماهانه حق عضویت ویژه به شما پرداخت می کنند می توانید کسب درآمد داشته باشید. در واقع افراد با پرداخت ماهانه حق عضویت وی آی پی به شما می توانند از محتواهای مخصوص بهره مند شوند.

جمع بندی 

روش های درآمد زایی از یوتیوب بسیار زیاد می باشند. در این مقاله سعی کردیم متداول ترین روش ها را در یک دسته بندی به شما ارائه دهیم. اگر قصد کسب درآمد از یوتیوب را دارید اولین قدم شروع کردن است. ممکن است در ابتدا بسیار سخت و دشوار به نظر برسد اما اگر با برنامه و به صورت مداوم کار انجام دهید و در طول مسیر به اصلاح نقاط ضعف بپردازید قطعا نتایج درخشانی کسب می کنید. تولید محتوا بدون داشتن دانش گرافیک بسیار سخت و انرژی بر می باشد. توصیه می کنیم در دوره کارآموزی گرافیک تبلیغاتی شرکت کنید.

منبع : shopify

حائریمشاهده نوشته ها

Avatar for حائری

موسس کارمان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *