پست مهمان

دنیای امروز، همواره در حال پیشرفت و تغییر است. سایت ها هم نسبت به اوایل کار خود تا کنون تغییرات زیادی کرده اند. در گذشته سئو اهمیت و توجه ای که در زمان حال دارد را نداشت. موتورهای جست و جو هم الگوریتم های پیشرفته و لازم برای بهبود سئو را نداشتند، اما اکنون وضعیت فرق کرده است و برای انتشار محتوا چه در سایت ها و چه در وبلاگ ها باید نکته های ریز و درشتی را رعایت کنیم. یکی از روش های امروزی که در بخش سئو سایت انجام میشود، پست مهمان یا guest posting است که در ادامه با آن آشنا خواهیم شد.

پست مهمان یا guest posting چیست؟

هنگامی که شما یکی از پست های وبلاگتان را در وبلاگ شخص دیگری به جهت ایجاد روابط بیشتر،ایجاد لینک و همچنین ایجاد اعتبار و ارزش، منتشر میکنید از پست مهمان یا guest posting استفاده کرده اید. این کار،کار راحتی نیست و عملی پر ریسک تلقی میشود.اگر شما قصد دارید برای بهبود سئو سایتتان از پست مهمان استفاده کنید باید خیلی مراقب باشید بخاطر اینکه بیشتر کامنت های پست مهمان حاوی اسپم است. همانطور که در بالا اشاره کردیم پست مهمان کار پر ریسکی است اما در عین حال سرمایه گذاری خوبی هم نیز میتواند باشد.در فرایند بازاریابی، بسیار مفید میتواند واقع شود و اینکه این کار برای شما سودمند باشد یا مضر، بستگی به تکنیکی که انجام میدهید دارد.

هدف از استفاده پست مهمان

اهدافی که از پست مهمان انتظار داریم، اهدافی نظیر افزایش ترافیک وب سایتمان، در حوزه فعالیت خود میتوانیم خود را به عنوان یک متخصص معرفی کنیم و همچنین ساخت بک لینک برای سایت خود مهم ترین اهدافی است که در این مسیر دنبال میکنیم. شما برای دست یابی به این اهداف ابتدا باید وبلاگی را پیدا کنید که مخاطبان زیادی داشته باشد و همچنین مرتبط با فعالیت و صنعت شما باشد.گام بعد که بسیار مهم است، محتوایی است که شما تولید میکنید،این محتوا باید مفید و اصولی باشد تا توانایی جذب مخاطب را داشته باشد.

چگونه یک پست مهمان بنویسیم؟

ابتدا باید بدانید که پست مهمان وسیله ای برای تبلیغات شما نیست پس سعی نکنید در نوشتن محتوای آن زیاده روی و بزگ نمایی کرده و سعی در معرفی محصولی از خود یا خدماتی از خود را داشته باشید.پست مهمان در واقع پستی است که از نحوه ارائه مطالب شما کاربران علاقمند به شما را به سایتتان میکشاند. هنگامی که پست مهمان در قالبی حرفه ای و با مطلبی مفید و کاربردی تولید شود، کاربر بعد از مطالعه آن به انتهای پست رسیده و با دیدن نام شما به عنوان نویسنده پست ترغیب می شود تا پست ها یا آموزش های بیشتری از شما را داشته باشد، پس به سایت شما مراجعه می کند تا از مطالب دیگر شما نیز استفاده کند.

پس باید محتوای مطلبی که قصد دارید به عنوان Guest Post در سایت دیگری درج کنیم،از نظر سئو استاندارد های لازم و از نظر محتوا کیفیت مناسب را داشته باشد. حقیقت تلخی که باید بدانید، وبلاگ نویسان برای انتشار پست شما از شما پول درخواست میکنند.در واقع شما برای پست مهمان باید پول بدهید.و هنگامی که این کار را انجام میدهید باید ریسک پنالتی شدن توسط گوگل را بپذیرید.پرداخت پول بخاطر پست مهمان کاملا بر خلاف قوانین گوگل است.

چه زمانی باید پست مهمان را انتشار دهیم؟

شما برای مفید واقع شدن پست مهمانی که درج میکنید باید بدانید در چه زمانی آن را انتشار دهید.زمان هایی از قبیل زمانی که در یکی از مقاله های وبلاگ های دیگر از شما یا مقاله شما نام برده شود یا هنگامی که در شبکه های اجتماعی بازنشر شود. هنگامی که کسب و کار شما یا محصولات شما در یکی از وبلاگ ها لسیت شود زمانی است که شما باید از پست مهمان استفاده کنید.دیگر زمان برای استفاده از پست مهمان،هنگامی است که وبلاگ برای پست مهمان تبلیغ میکند.

داشتن اطلاعات اولیه برای درج پست مهمان میتواند کار را برای شما راحت تر کند. با بررسی راهنمای درج پست مهمان توسط وبلاگ، میتوانید قبل از درج پست مهمان تمام مواردی که باید هنگام درج پست مهمان رعایت کنید را بیابید. مثلا اگر لازم است که در سایت ثبت نام کنید و یک نام کاربری برای خود داشته باشید، پیشنهاد میکنیم که از نحوه انجام اینکار آگاه باشید.

مهم ترین بخش وبلاگ پست مهمان کدام است؟

مهم ترین بخش وبلاگ نویسی پست، بیوگرافی است و از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. شما در این قسمت می توانید، لینک های تبلیغاتی برای وب سایت خود را درج کنید و وبلاگ، محصوالات و خدمات و کتاب ها و… را نیز میتوانید در بیوگرافی تبیلغ نمایید. هنگام نوشتن بیوگرافی، اهدافی را باید در نظر بگیریم.اگر هدف شما این است که بک لینک خوبی دریافت کنید،باید به متن انکرتکست خود توجه زیادی کنید و آنرا با دقت بنویسید.

شما اگر هدفتون افزایش ترافیک است،اول باید مشخص کنید که این ترافیک را میخواهید به کدام قسمت سایتتان هدایت کنید و وبلاگتان را طوری باید بنویسید و طراحی کنید که مخاطب به همان بخشی که میخواهید برود، اما اگر هدف دیگری مانند جذب فالور در شبکه های اجتماعی را دارید،میتوان از جملاتی همچون ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید استفاده کنید و مخاطبتان را به سمت شبکه اجتماعی مد نظرتان هدایت کنید.

چگونه برای وبلاگ خود وبلاگ نویس مهمان بیابیم؟

وبلاگ نویسی مهمان در واقع یک عمل متقابل و یک جاده دو طرفه است. همانطور که شما می توانید بعنوان یک وبلاگ نویس مهمان در وبلاگ دیگران پست مهمان قرار دهید، می توانید از دیگر وبلاگ نویسان هم برای درج مطلب در وبلاگ خود دعوت به عمل بیاورید. تا زمانی که به یک وبلاگ نویس مهمان اعتماد ندارید اجازه انتشار مطلب قبل از کنترل لینک های ایجاد شده در متن را ندهید. اما برای پیدا کردن وبلاگ نویسان مهمان می توانید در وبلاگ خود و همچنین در شبکه های اجتماعی یک پیام دعوت به همکاری ایجاد کنید. اگر وبلاگ نویسی را می شناسید که در زمینه کاری شما فعالیت می کند، میتوانید با مراجعه به شبکه های اجتماعی آنها یا با پیدا کردن ایمیل آنها در انتهای پست هایشان آنها را دعوت به این کار کنید.

جمع بندی

همانطور که گفتیم پست مهمان، عمل پر ریسکی است و اگر بی گدار به آب بزنید ممکن است خسارت های زیادی در این مسیر ببینید.پست مهمان شما ممکن است در گوگل رتبه بگیرید اما در چه صورتی این اتفاق میافتد؟در صورتی که شما یک محتوای بهینه شده برای سئو تولید کنید.اینطوری پست شما در موتور های جست و جو میتواند رتبه بهتری بگیرد و شما باید سعی کنید که با کسب و کار ها و تجارت های مرتبط با خود و مورد اعتماد همراه شوید.

حائریمشاهده نوشته ها

Avatar for حائری

موسس کارمان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *