طزاحی زندگی

سلام به همه شما کارمانی‌های عزیز، با یک مقاله دیگه در حوزه مهارت نرم با موضوع طراحی زندگی در خدمت شما عزیزان هستیم. با توجه به اینکه موضوع طراحی زندگی موضوعی بسیار مهم و گسترده می‌باشد. سعی می‌کنیم طی مقالات مختلف تمامی مباحث رو در قالب مقاله برای شما ارائه دهیم.

طراحی زندگی یعنی چی؟

در واقع طراحی زندگی یعنی بقیه عمر خودمون رو چطور قراره بگذرونیم و از اونجایی که عمر برای همه ما تنها یک فرصت هست پس قطعاً موضوع حائز اهمیتی رو انتخاب کردیم، اما به طور کلی طراحی زندگی یعنی شناخت برای داشتن یک زندگی آگاهانه. ما برای طراحی روش زندگی به یک سخنرانی آموزشی، یک فرمول ساده، یا یک تست کامل نیاز نداریم، زندگی پیچیده‌تر از این حرف‌هاست. همه این موارد ذکرشده قابل قبول‌اند، اما توی این مقاله قراره فراتر از از این ها رو بررسی کنیم.

پس به چی نیاز داریم؟

۱) چارچوب ساختار یافته برای عمل کردن

۲) تغییر نگرش‌ها برای تبدیل به یک طراح زندگی

۳) خودشناسی و عمیق شدن

۴) خلاقیت و ایده‌های جدید (باید یادت باشه راهی که همه میرن رو تو نری)

۵) و البته عمل‌گرایی

طراحی-زندگی

طراح زندگی یا طراح شغل؟

ما اسم این مقاله رو طراح شغل قرار ندادیم دلیلشم این بود: چون شمایی که داریم در موردت صحبت می‌کنیم یک انسان هستی و علاوه بر شغل، نیازهای دیگه‌ای رو هم داری، اما شغل یکی از مهم‌ترین پارامترها است چون بیشتر وقت انسان با شغل اون سپری می‌شه و می‌تونه همه جوانب شما را تحت تاثیر قرار بده.

اصلا برای چی باید طراح زندگی بشیم؟

برای اینکه طراح زندگی خودمون بشیم دلایلی خیلی زیادی وجود داره از جمله:

  • افزایش توقع ما (تا چند سال پیش هیچ توقعی وجود نداشت ولی الان همه نیاز دارند به حقوق معقول برسند)
  • شغل و هویت ما (همیشه آدم‌های معروف با شغلشون هویت خودشون رو نشون میدن)
  • تغییر اوضاع شغلی (امروزه مدرک به تنهایی اصلاً کافی نیست)
  • عمرهای بر باد رفته زیاد به دلیل رفتن مسیرهای نامناسب شغلی
  • آموزشی توی این زمینه ندیده‌ایم (یکی از مهم‌ترین آموزش‌ها همون مهارت‌های نرم هستند که متاسفانه خیلی کم بهشون اهمیت میدن)

 طراحی زندگیبهترین آموزش اینه که به آدم‌ها یاد بدیم که از زندگی چی میخوان؟

تا اینجا در مورد چرایی یادگیری طراحی زندگیت صحبت کردیم، همون‌طور که در شکل بالا مشاهده می‌کنید مسیر طولانی رو در کنار هم خواهیم داشت که در نهایت به یک طراح تبدیل شویم. البته این رو هم بگم که از این‌جا به بعد شما به دو گروه تقسیم می شوید: گروه اول (قطار شهربازی): این گروه افرادی هستند که در طی مسیر لذت می‌برند اما دوباره سر جای اولشان برمیگردند دقیقاً مشابه قطار شهربازی که در طی مسیر بهتون خوش می‌گذره اما بر می‌گردیم به نقطه آغاز. گروه دوم (قطار بین شهری): این گروه افرادی هستند که سختی‌های مسیر رو به جان می‌خرند اما در نهایت پیشرفت می‌کنند، دقیقاً مشابه قطار بین شهری که مسیر طولانی را طی می‌کنند اما به شهر دیگری میرسند.

طراحی-زندگی

اگر شما به صورت جدی مقالات رو پیگیری کنید و تمرین‌هایی که در ادامه در اختیار شما قرار می‌گیره رو انجام دهید قطعاً جز گروه دوم هستید اما اگر صرفا به صورت تئوری مقالات را مطالعه کنید نباید توقع نتیجه چشم‌گیری رو داشته باشید.

حائریمشاهده نوشته ها

Avatar for حائری

موسس کارمان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *