بازاریابی سئو چیست؟ منظور از بازاریابی سئو چیست؟
کلمه سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که شیوهای برای افزایش تعداد بازدیدهای وبسایت میباشد. در حقیقت سئو مجموعه فعالیتهایی است که در جهت نمایش صفحهای از وبسایت مورد نظر در نتایج اولیه موتورهای جستجو، انجام میشود. این اقدامات شامل پیدا کردن کلمات کلیدی مهم و یا تولید محتوایی است که به بهترین شیوه ممکن این کلمات کلیدی را در برمیگیرد. لازم به ذکر است که سئو فقط محدود به این فعالیتها نیست بلکه ابعاد تخصصیتری هم دارد، به طور مثال در بخش تولید محتوا علاوه بر تولید محتوای مفید برای جذب کاربران باید محتوایی تولید کنیم که برای رباتهای جستجو قابل درک و تشخیص باشد، بنابراین این نیز یکی از اقدامات مرتبط با سئو میباشد که تا حدودی تخصصیتر است. سئو تنها در بازاریابی آنلاین مفهوم پیدا میکند و یکی از روشهای اصلی در بازاریابی دیجیتال است. شما با بازاریابی سئو میتوانید وبسایت خود را در نتایج اولیه جستجو قرار دهید و با این کار مخاطبان را بهسوی بازدید از سایت خود ترغیب کنید و آنها را با محصول و یا کالای خود آشنا کنید.
بازایابی سئو برای چه اهمیت دارد؟
نقش اصلی سئو، افزایش بازدهی موتورهای جستجو است به بیانی دیگر، هدف سئو کمک به وبسایتها در بدست آوردن رتبه بالا در نتایج جستجوی موتورهای جستجو و همچنین افزایش ارتباط بین صفحات و کلمات کليدي وارد شده توسط کاربران است. در جامعه مدرن امروزی، بازاریابی دیجیتال در سودآوری نقش موثری دارد. مکان اصلی برای تبلیغ کالا و خدمات شما، موتورهای جستجو میباشند که با بازاریابی سئو میتوانید بازدید و ترافیک وبسایت خود را به میزان قابلتوجهی افزایش دهید و در نهایت به هدف خود که تبلیغ و معرفی خدمات و محصولات میباشد، دست یابید.
در بازاریابی سئو چه مسئولیتهایی برعهده ما است؟
سئوکار شخصی است که در رشد و توسعه کسب و کارهای اینترنتی کوچک و بزرگ نقش بسزایی دارد. معمولا شرکتها، فروشگاههای آنلاین و افرادی که در شبکههای مجازی کسب و کاری دارند، برای افزایش فروش و رشد کسب و کار خود اشخاصی که در حوزه تولید محتوا و سئو متخصص هستند را استخدام میکنند. در ادامه به بخشی از وظایف یک سئو کار میپردازیم پس با ما همراه باشید.
1- تحقیق و آنالیز
یک کارشناس سئو وظیفه دارد تا تحقیقات مرتبط با سئو در زمینهی کسب و کار را انجام دهد. او باید با انجام آزمونها، جمع آوری و تجزیه و تحلیل دادهها و نتایج، مناسبترین استراتژی را برای افزایش بازدید و ترافیک سایت انتخاب نماید و همچنین بهترین کلیدواژهها را برای بهینهسازی سایت پیدا کند.
2- همکاری
کارشناس سئو باید با تیمهای سرمقالهای و بازاریابی، همکاری کند تا بهترین نتیجه را در هدایت سئو برای تولید محتوا و برنامهنویسی محتوا به دست آورد. کارشناس سئو باید دانش و اطلاعات کافی در طراحی وبسایت داشته باشد تا بتواند با بیان پیشنهادهای مناسب در جهت تغییر در طراحی محتوا و لینک وبسایت و سایر عوامل تأثیرگذار سبب بهبود استراتژی سئو شود.
3- نوآوری
کارشناس سئو باید بتواند به طور پیوسته و مداوم محتوای کسب و کار را بازنگری کند تا فرصتها و نقاط ضعف را بشناسد و با نوآوری این نقاط ضعف را برطرف کند. همچنین باید با تحقیق و بررسی لینکهای تبلیغاتی سایر افراد مطرح در این زمینه از ایدههای آنها برای خلق نوآوری استفاده کند.
4- به روز بودن
یک کارشناس سئو علاوه بر اینکه باید تجربه و دانش کافی داشته باشد تا مناسب ترین استراتژی را برای بهبود رتبه وبسایت به کار گیرد، باید با مطالعه، دانش خود را بیشتر و به روز کند تا بتواند از روشها و استراتژیهای جدید برای بهینهسازی سایت استفاده کند تا نتیجه بهتری بگیرد.
سئو زیرمجموعهای از دیجیتال مارکتینگ
در بخش قبل با وظایف کارشناس سئو یا سئوکار آشنا شدیم و دانستیم چه مسئولیتهایی برعهده دارد ولی سوال این است که نقش سئو در دیجیتال مارکتینگ چیست؟ سئو یا همان بهینهسازی وبسایت، بخشی جدایی ناپذیر از بازاریابی آنلاین میباشد. سئو در دیجیتال مارکتینگ در حقیقت فرایندی است که در آن هدف اصلی این است که کاربر بتواند بهآسانی وبسایت شما را یافته و از آن بهره ببرد. سئو، کارآمدترین ابزار دیجیتال مارکتینگ است که اگر به درستی انجام شود، قطعا بر روی رتبهبندی سایت تاثیر مثبتی خواهد داشت و میتواند آن را از همه رقبای خود در موتورهای جستجو بالاتر ببرد. یادگیری دیجیتال مارکتینگ به شما کمک میکند تا به شخصی توانمند و متخصص برای توسعه هر کسب و کاری تبدیل شوید. شما برای اینکه بتوانید یک شروع حرفه ای داشته باشید لازم است که توسط یک شخص متخصص در این زمینه آموزش ببینید و سپس زیر نظر یک استاد مجرب کارآموزی کنید تا علاوه بر به دست آوردن تجربه و مهارت کافی بتوانید برای خود رزومهای تهیه کنید. با شرکت در طرح آموزشی و کارآموزی دیجیتال مارکتینک کارمان و گذراندن دوره کارآموزی میتوانید بر مباحث به طور کامل مسلط شوید و به درآمد برسید. جهت کسب اطلاعات بیشتر بر روی لینک کلیک کنید.
جمعبندی
امیدواریم که در این مقاله با نقش سئو در دیجیتال مارکتینگ آشنا شده باشید. به طور کلی شما میتوانید با یادگیری دیجیتال مارکتینگ به فردی کارآمد برای توسعه و بهبود همه کسب و کارها تبدیل شوید و به راحتی میتوانید رونق کسب و کار خود را بیشتر کنید.
نظر بدهید