سلام دوستان، امیدوارم حال دلتون خوب باشه. در این مقاله میخواهیم به بررسی این بپردازیم که چرا به طراحی  وب سایت در کسب و کار نیاز داریم. امروزه برای هر کسب و کاری به وب سایت نیاز داریم، مخصوصا اگر اول راه هستیم با راه اندازی و طراحی کردن سایت در شرکت، میتوانید قدم های بزرگتری بردارید و با سرعت بیشتری مسیر موفقیت را پیش ببرید. طراحی و راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی به شکل معجزه آسایی میزان بازدهی در شرکت ما را افزایش میدهد. اگر در کسب و کار خود مشغول فروش محصول یا ارائه خدمات هستید، راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی یا سایت میتواند علاوه بر صرفه جویی کردن در هزینه ها و بازدهی بیشتر، اعتبار بیشتری به شرکت شما بدهد. بیشتر بخوانید:(بهترین شرکت طراحی سایت)

چرا برای کسب و کار خود باید وبسایت داشته باشیم؟

1- دوست دارم همیشه در دسترس مشتریانم باشم

هنگامی که ما یک وب سایت اختصاصی برای کسب و کار خودمان داشته باشیم، در 24 ساعت روز حتی روزهای تعطیل، مشتریان به خدمات و محصولات ما دسترسی دارند.

2- هزینه های جاری پایین تری دارم

هزینه های جاری یک وبسایت از یک فروشگاه خیلی کمتر است. وقتی یک وب سایت را با یک فروشگاه مقایسه میکنید در فروشگاه باید کلی هزینه پرداخت کنید از قبیل هزینه ی تلفن، فروشنده،اجاره مغازه،برق و …ولی یک وب سایت مثل یک نمایشگاه بین المللی هست که نه قبض آب پرداخت میکنید نه تلفن و…

3- اتلاف زمان شما را کلافه نمیکند

در یک وبسایت میتوان تمامی سفارشات را به صورت آنلاین ثبت کرد و به سوالات متداول مشتریان پاسخ داد و تمامی محصولات را با مشخصات کامل آنها به نمایش بگذارد حتی در وبسایت میتوانید یک ویدئو کامل از محصولاتتان بگذارید و مشتریان را به خرید از آن محصول تشویق کنید.

4- بازاریابی در وبسایت آسان تر است

شما حتی اگر دو شیفت کار کنید باز هم در بهترین حالت نمیتوانید مثل سایت 24 ساعت در دسترس باشید و کار بازاریابی انجام دهید.

5- میتوانید به کسب درآمد برسید

اگر شما محل مشخصی برای کسب و کار خود ندارید یا نمیتوانید ازعهده ی راه اندازی یک فروشگاه بربیایید، با راه اندازی یک وب سایت میتوانید این کار را انجام داده و محصول خود را معرفی کرده و به فروش بگذارید.

6- هزینه های دوره ای سایت صفر است

در یک فروشگاه با هر تغییر قیمت و ارتقا محصول کلی باید هزینه کنیم و بروشور چاپ کنیم ولی در سایت با یکبار هزینه ی طراحی سایت میتوانیم سایت خود را بروزرسانی کنیم.

7- هزینه کمتر و نرخ بازگشت سرمایه در سایت و جذب مشتری بیشتر

طراحی سایت، هزینه های تبلیغ و معرفی کردن برند ما را کاهش میدهد. ما میتوانیم با بهینه سازی کردن سایت خودمون و رسیدن به جایگاه در صفحه اول گوگل به بالاترین فروش برسیم با اینکه زمان بر است ولی ارزشش را دارد. نرخ بازگشت سرمایه در وب سایت 200 درصد است ولی در کسب و کارهای سنتی در بهترین حالت ممکن به 150 درصد هم نمیرسد.

8- مدیریت مشتریان در وبسایت 

در یک فروشگاه، مدیریت مشتریان کاری زمانبر است و در بسیاری مواقع از دست آدم در میرود ولی در یک سایت میتوانیم آمار دقیق کاربران،میزان حضور آنها در وبسایت و مشخصات و ویژگیهای آنها را ذخیره کنیم و بین کاربران یک نظر سنجی راه بیندازیم. در حقیقت در یک وبسایت میتوانیم اطلاعات دقیق در مورد مشتریان خود داشته باشیم. همچنین میتوانیم بفهمیم چه تعداد مشتری و از چه طریقی با ما آشنا شدند و برای آنها چقدر سرمایه گذاری کرده ایم و چه مقدار بازگشت سرمایه داشتیم.

9- به افراد بیشتری میتوان خدمات ارائه داد

اگر میزان درآمد پایین دارید و یا به هر دلیلی سود پایین و فروش کم دارید، بهترین راه برای دو برابر کردن فروش خود، طراحی وب سایت است. در ایران نزدیک به هشتاد میلیون جمعیت داریم که از این تعداد حدود 39 میلیون نفر دارای تلفن همراه هوشمند هستند و حدود 20میلیون نفر در شبکه های اجتماعی فعال هستند. وب سایتهای مشهور، آمار قابل توجهی از تعدا کاربران خود ارائه داده اند به طور مثال کافه بازار چیزی در حدود 38 میلیون کاربر دارد و آپارات 30 میلیون ،دیجی کالا20 میلیون و…

10- روند سریع انجام شدن کارها

در یک فروشگاه، سفارش یک محصول کلی زمان بر است و هزینه دارد و به مشتریانی برخورد میکنیم که مجبور میشیم کلی تخفیف بهشون بدیم ولی در یک وب سایت میتوانیم آنگونه که میخواهیم سفارش هامونو ثبت کنیم و هر زمانی که خواستیم تخفیف بزاریم و هر زمان که خواستیم آن را حذف کنیم. در یک وب سایت روند کار بسیار سریع است و ما را از درگیری حاشیه ای دور میکند و تمام این کارها توسط یک دستیار سریع و هوشمند به طور رایگان انجام میشود.

11- وسیع کردن محدوده جغرافیایی در یک وب سایت

داشتن یک وب سایت ما را از داشتن یک محدودیت جغرافیایی خلاص میکند. در سال 97 بیشتر از 200 هزار تا کسب و کار، محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه داده اند که سفارش مشتریان از طریق پست به دستشان رسیده است. این ارقام هر روزه در حال افزایش است ولی هنوز تا اشباع بازار آنلاین فاصله زیادی هست.

12- بالا رفتن روابط عمومی و ارائه خدمات مطلوب به مشتری

در یک فروشگاه برای تبادل اطلاعات، راحت نیستیم و تسلط کافی نداریم ولی در یک سایت و یا شبکه های اجتماعی راحت به تبادل میپردازیم. یک وب سایت به ما کمک میکند که نواقص کار خود را بپوشانیم و هرروز نسبت به قبل به جایگاه بهتری دست پیدا کنیم.

13- پیشرفت در کار و رضایت از شغل

برای پیشرفت در کارتان، یک وبسایت طراحی کنید و خدمات خود را کاملا شرح دهید و وجه تمایز خودتان را نسبت به بقیه رقبا بیان کنید و ایده های خود را در وبسایتتان اجرا کنید و مشتریان خودتان را بابت خلاقیتهایتان شگفت زده کنید. به تعداد هر ذهنی که وجود دارد یک ایده ناب داریم، سر و صدا کنید و خودتان را به همه معرفی کنید.

14- رونق دادن به کسب و کار با وب سایت 

آیا تا بحال به این فکر کرده اید که تا ده سال آینده تمامی کسب و کارهای سنتی از رونق میافتند و همه چیز تقریبا آنلاین میشود؟ فکر میکردید ده سال پیش تاکسی تلفنی ها ورشکست میشوند و زندگی مدیران آنها نابود میشود؟شاید باور کردنش سخت باشد ولی امروزه برنامه های آنلاین زحمت خرید نان ما را هم میکشند. آمارها نشان میدهد که 50 درصد از شکست در کسب و کارها بخاطر استفاده از شیوه های قدیمی و عدم توان رقابت با رقبای تازه وارد بوده است. معمولا کسب و کارهای پررونق به دلیل داشتن پشتوانه قوی مالی و تجربی، چند برابر کسب و کارهای کوچک خود در آنلاین سازی میتوانند نتیجه بگیرند. همانطور که گفتیم در کسب و کارهای آنلاین نرخ بازگشت سرمایه 200 درصد است که در شرایطی برابر در کسب و کارهای سنتی به 150 درصد هم نمیرسند.

15- بهبود تجربه مشتری با فروشنده در سایت

تمام ویژگی هایی که یک سایت دارد باعث میشود که تجربه مشتریان نسبت به ما بهبود پیدا کند و بهتر شود. حالا شاید بپرسید چجوری؟ با سریعتر شدن کارها ،کاهش هزینه ها ،نظم دادن و تمام مواردی که یک سایت برای ما به ارمغان می آورد.

16- نداشتن دردسرهاری انبارداری در سایت

اجازه بدهید با یک مثال این قضیه را توضیح دهم. شاید تابحال برایتان پیش آمده باشد که برای کارتان نیاز به کارتن خالی داشته باشید و با اقدام به خرید به یک کارگاه رفتید و بعد از پرداخت وجه خرید و انتظار چند روزه، کارگاه به شما اطلاع داده که موجودی ندارد. جدا از اینکه شما به کار خودتون نرسیدید، اون کارگاه هم یک مشتری ثابت را از دست داده است و این کار فقط یک دلیل دارد و آن عدم هماهنگ بودن بخش فروش با انبار است. اما در فروش آنلاین با فروختن یک محصول انبار از کسر بودن آن اطلاع پیدا میکند و همچنین تمام بخشها باهم در ارتباط هستند.

17- سایت مثل یک بازاریاب با حقوق پایین و عملکرد عالی عمل میکند

اگر تابحال اسم گوگل را شنیده باشید، باید این را بگویم که شما مجبورید که به دیجیتال مارکتینگ اعتقاد داشته باشید. اگر گوگل عملکرد بدی داشت شاید شما با اسم آن آشنا نبودید ولی شما گوگل را برای این میشناسید چون عملکردش عالی است. چرا در یک فضای عالی دنبال تبلیغات و برندسازی و منافع مالی خودمون نباشیم؟ گوگل مثل یک بازاریاب کم هزینه عمل میکند که به همه ی مشتریان در دنیا دسترسی دارد و همه به آن اعتماد دارند. گوگل مثل بازاریابی است که از دستوراتتان سرپیچی نمیکند و بدون استراحت بهترین عملکرد را دارد.

18- حضور مشتریان وفادارتر در وب سایت

الان به گوگل مراجعه کنید و رقیبهای خودتان را جستجو کنید و آمار فروش و بازدیدهای آنها را هم بررسی کنید. شما چه مزیت رقابتی نسبت به دیگران دارید؟چرا آنها فروش بیشتری دارند؟شما در ماه چقدر فروش دارید؟آیا این فروشها به فروشهای بعدی هم منجر میشود؟آیا همه ی رقبا در یک جایگاه قرار دارند؟ مارکو وب تا به امروز 150 تا پروژه را با موفقیت به اتمام رسانده است و در تمام اینها نشان از این دارد که کسب و کارهایی که در فضای مجازی حضور جدی دارند، دارای مشتریان وفادارتری بوده اند.

19-کسب اعتبار بیشتر در وب سایت

هر چند که عوامل مختلفی در کسب اعتبار تاثیر گذار است اما امروزه میتوان گفت که داشتن وب سایت یکی از عوامل اصلی است. حالا اگر همین کسب و کار را در موقعیت های گوناگون معرفی کنید و محصولات و خدمات در اختیار عموم باشد، قطعا بازدهی بهتری خواهد داشت. شما در کسب و کار خود و با دریافت یک نماد الکترونیکی، خیال مشتریان راحت میشود و آنها میدانند که اعتبار شما توسط یک نهاد معتبر تایید شده است. شرکتهای بزرگ، اکثرا دارای وب سایت هستند حتی اگر دائما آنها را بروز رسانی نکنند و این کار فقط یک دلیل مشخص دارد و این است که به کسب و کار شما اعتبار میدهد.

20-معرفی بهتر برند

در قسمتهای قبل گفتیم که راههای زیادی برای تبلیغات وجود دارد مانند تبلیغ در تلویزیون، تبلیغات چاپی و بیلبورد و ..که تمامی این موارد میتواند تاثیر گذار باشند. ولی فکر کنید اگر تغییری در محصول یا پیشرفت شما ایجاد شود، ناچار هستید دوباره این تبلیغات را تغییر دهید. در صورتی که در یک وب سایت بروز رسانی کردن اطلاعات برای شما خیلی کم هزینه تر و آسان تر خواهد بود. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که امروزه اکثر افراد به اینترنت دسترسی دارند و تبلیغات در فضای اینترنت را ساده تر از تبلیغات محیطی دنبال میکنند. بیشتر بخوانید:(مراحل طراحی یک وب سایت حرفه ای چیست؟)

جمع بندی

از آنجایی که میدانید هدف هر کسب و کار، داشتن سود بیشتر است که این امر تنها با مشتری بیشتر امکان پذیر است. برای اینکه به هدفی که میخواهید نزدیک شوید، بهترین راه طراحی یک وب سایت و افزایش مشتریان است. هنگامی که شما دارای یک وب سایت حرفه ای باشید، کاربران با مشاهده آن متوجه میشوند که با کسب و کاری حرفه ای و معتبر در تماس هستند و این باعث میشود نسبت به محصولات و خدمات شما کنجکاو شوند.

اگر بتوانید مشتریان بالقوه را تبدیل به مشتریان بالفعل کنید و عملکرد سایتتون خوب و حرفه ای باشد، تعداد زیادی از این کاربران تبدیل به مشتریان وفادار خواهند شد. اگر هنوز به فکر ساختن وب سایت نیستید باید بگوییم یک روز تاخیر برابر است با یک روز ضرر در کسب و کار. اگر در فکر این هستید که سفارش یک سایت باعث میشود که متحمل هزینه شوید باید هزینه نداشتن سایت را در کسب و کار بررسی کنید. بیشتر بخوانید:(چگونه قالب مناسب برای وب سایت انتخاب کنیم)

حائریمشاهده نوشته ها

Avatar for حائری

موسس کارمان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *