کسب درآمد میلیونی در منزل با فتوشاپ و ایلاستریتور

 

طراح دیجیتال گرافیک graphic designer کسی است که به الهام از علوم گرافیک، هنر، طراحی و با استفاده از ابزار های طراحی دیجیتالی مثل ادوبی فتوشاپ، ادوبی ایلاستریتور، ادوبی ایندیزاین یا کورل دراو اثر گرافیکی در دنیای دیجیتال خلق میکند.

امروزه در دنیا، برندینگ و تبلیغات در همه اشخاص و مشاغل فراگیر شده است و قطعا علم طراحی و گرافیک و تولید محتوا اهمیت خود را دوچندان کرده است.
اگر نگاهی موشکافانه و دقیق به زندگی طراحان گرافیک حرفه ای بیندازیم متوجه میشویم که زندگی کاری موفقی دارند و از لحاظ درآمدی در جایگاه خوبی از جامعه برخوردار هستند.
سوال اینجاست که چگونه فردی که از صفر میخواهد شروع کند به چنین جایگاه مطلوبی برسد و بتواند درآمدهای میلیونی و حتی دلاری داشته باشد.
در این مقاله به بررسی سوالات در این باره میپردازیم.
خب در ابتدا و شروع هر کاری میبایست آگاهی نسبت به آن را افزایش داد.
بدین معنا که اگر میخواهید در فیلدی از طراحی گرافیکی مشغول به کار شوید ابتدا میبایست به سوالات زیر پاسخ دهید.

– شاخه های متنوع علم گرافیک دیزاین در چه موضوعاتی گسترده شده است؟
– آینده شغلی در هر کدام از این موضوعات چگونه است؟
– برای حرفه ای شدن در این فیلدها چقدر باید زمان و انرژی بگذارم؟
– چگونه و چطور به این اهداف در این زمان محدود برسم؟
– آیا شرایط کار در این فیلد مورد نظر مطابق با خواسته ها و ایده آل من هست؟
– آیا توانایی رسیدن به این اهداف در این فیلد را دارم یا خیر؟

در ادامه به بررسی هر یک از سوالات فوق میپردازیم.

شاخه های متنوع علم گرافیک دیزاین در چه موضوعاتی گسترده شده است؟

به طور کلی 10 شاخه متنوع وجود دارد که مختصرا به معرفی هر یک میپردازیم.

1- طراحان UI , Ux 

این طراحان با برنامه نویسان وبسایت و اپلیکیشن ها و محصولات دیجیتالی ارتباط تنگاتنگی دارند. ابتدا میبایست طرح و چیدمان توسط این طراحان به برنامه نویسان داده شود تا سپس پیاده سازی این طراحی ها انجام شود. این طراحان با نرم افزار های گوناگون نظیر ایلاستریتور و ادوبی ایکس دی و… سر و کار خواهند داشت.

همچنین مفاهیم بازاریابی و بازاریابی محتوا نیز بر اهمیت کار آنان می افزاید. در ایران با توجه به فراگیری کسب و کار ها در فضای وب این فیلد بسیار پرکاربرد و پرتقاضا میباشد و میتوان درآمد میلیونی بدست آورد. متوسط دستمزد سالانه در خارج از کشور حدود 2.7 میلیارد تومن میباشد.

2- ادیتور عکس یا اصلاحگر عکس 

ادیتور عکس با تنظیم و اصلاح رنگ و ترکیب عکس های واقعی ( عکس های طبیعی حاصل از عکاسی) سر و کار دارد. به عنوان مثال ادیتور هایی که در آتلیه های عکاسی وجود دارند، عکس ها را اصلاح و یا روتوش retouch میکنند.

این شغل جایگاه خوبی در ایران دارد و میتوان درآمد خوبی از آن کسب کرد، اما درآمد دلاری آن حدود ساعتی 17 دلار میباشد یعنی چیزی حدود حداقل ساعتی نیم میلیون تومان در خارج از کشور. اگر در این شغل عکاسی پرتره هم یاد بگیرید خیلی میتوان در این حرفه پیشرفت کرد. تسلط کامل بر مباحث فتوشاپ از ضروریات این حرفه است.

3- گرافیک تبلیغاتی 

گرافیست تبلیغاتی میبایست به مفاهیم بازاریابی و بازاریابی محتوا تسلط خوبی داشته باشد و جامعه هدف خود را بشناسد که چه نیازی دارند و چه چیزی برای آنها جذاب است. طراحی بنر های تبلیغاتی، طراحی طرح های روی لباس، طراحی بیلبورد، طراحی طرح های تبلیغاتی در وبسایت، تولیدمحتوای شبکه های اجتماعی همه از کارهای این افراد میباشند. درآمد میلیونی این کار مستلزم رزومه و پورتفولیوی خوبی میباشد. درآمد دلاری حدود سالی 2.5 میلیارد میباشد.

4- طراح لوگو

طراح لوگو کسی است که درک خوب و تسلطی بر نرم افزارهای ایلاستریتور و یا کورل داشته باشد و به شدت کارهای زیادی در خصوص طراحی لوگو انجام داده است. این حرفه اصلا کار راحتی نیست و نیازمند خلاقیت و توانمندی بسیار بالایی میباشد. متخصص این فیلد همچنین باید به مفاهیم رنگ و کاربرد های آن تسلط کافی داشته باشد. همچنین طراح لوگو میبایست بسیار هوشیار باشد که طرحی که ایجاد میکند با سایر لوگوها و سمبل ها مطابقت نداشته باشد.

در ایران تعداد نفرات کمی هستند که دارای رزومه قوی در این فیلد میباشند و اگر شما جز معدود افرادی باشید که توانایی و رزمه مناسبی در این حیطه باشید شک نکنید که میتوانید درآمد بالایی داشته باشید. اما در خارج از کشور هم دستمزد آن به طور متوسط ساعتی 600 هزار تومان میباشد.

5- گرافیست بسته بندی packaging designer

این حرفه و شغل شاید زیاد مرسوم نباشد اما بدانید آینده شغلی در ایران در چند سال اینده بسیار خوب خواهد بود. این گرافیست با طراحی طرح روی محصول و یا طرح روی بسته بندی محصول، برچسب های روی محصول و یا کارتن، سروکار دارد. انتخاب دقیق و مناسب فونت و آیکون ها و طرح ها بسیار حساس میباشد. این کار و حرفه توسط برند ها و فروشگاه های اینترنتی بزرگ انجام میشود.

اهمیت این کار از این بابت است که هنر گرافیست این است که با علائم و توضیحات مختصر میبایست طریقه حمل و استفاده از این محصول را توضیح دهد. درآمد دلاری در خارج از کشور هم رقم بالایی است و چیزی در حدود ساعتی 700 هزار تومان برآورد شده است.

6- طراح وب 

شاید خیلی ها این اشتباه را بکنند که یک طراح وب میبایست فقط علم برنامه نویسی را داشته باشد اما این موضع کامل درست نیست. یک طراح وب میبایست به 3 موضوع اشراف کامل داشته باشد. اول درک گرافیک و طراحی گرافیک و مسلط بر نرم افزارهای فتوشاپ و ایلاستریتور دوم درک مفاهیم بازاریابی محتوا و فروش و سوم کدنویسی.

یک طراح وب حتما میبایست این 3 موضوع را فرا بگیرد تا در این حرفه متخصص شود. درآمد برنامه نویس های حرفه ای در ایران متفاوت است اما اگر بتوان کفی برای آن در نظر گرفت برای یک پروژه وبسایت خبری که به صورت فریلنسری و دورکاری باشد حدودا 5 میلیون تومان در مدت 14 روز میباشد که مبلغ قابل قبولی میباشد. در خارج از کشور درآمد این افراد حداقل حدود ساعتی 800 هزار تومان میباشد.

7- ویراستاران 

ادوبی ایندیزان برای ویراستاران کتاب ها و مجلات و روزنامه ها خلق شده است. ویراستاران با تسلط بر این نرم افزار میتوانند جز معدود افرادی باشند که در این حرفه مشغول به کار میباشند. درآمد دلاری آن حدود سالی 2.5 میلیارد تومان میباشد.

8- مالتی مدیا دیزاینر

مالتی مدیا دیزاینر کسی است که انیمیشن های تصویری و ویدیویی به وسیله هنر و نرم افزارهایی همانند ادوبی افترافکتس خلق میکند. آنها ابتدا با طراحی روی کاغذ و مدلسازی، اثری را خلق کرده و با استفاده از نرم افزارهای توسعه یافته، مدل ها را دیجیتالی کرده و به آنها حرکت و زمان میدهند و در قالب یک داستان و یا مفهوم به کار میگیرند. آنها موظف به طراحی کاراکتر، صحنه و بک گراند و تمامی آیکون ها میباشند.

توانایی در خلق کاراکتر همراه خلاقیت و توانمندی در طراحی با ایلاستریتور و یا کورل، از الزامات این حرفه است. متخصصین این حوزه در طیف گسترده ای از شغل ها را برای خود برگزینند. درآمد ریالی این حرفه بسیار خوب است به طوریکه حداقل برای هر دقیقه از انیمیشن یا موشن گرافی میتوان حدود 4 میلیون تومان دستمزد از کارفرما گرفت که البته رسیدن به این جایگاه مستلزم ساعت ها تمرین میباشد. درآمد دلاری این رشته به صورت فریلنسری حدود 2 میلیارد تومان در سال میباشد.

– آینده شغلی هر کدام از فیلدها چگونه است؟ به طور کلی تمامی این موضوعات مطرح شده چه در ایران و چه خارج از ایران پر تقاضا میباشد و اگر واقعا در موضوعی حرفه ای بشوید آینده خوبی در انتظارتان میباشد.

– برای حرفه ای شدن در این فیلدها چقدر باید زمان و انرژی بگذارم؟ به طور کلی حداقل یک الی دو سال طول میشکد که در هر کدام از موضوعات متبحر و خبره شد.

– چگونه و چطور به این اهداف در این زمان محدود برسم؟ اگر از اثر مرکب اسمی شنیده اید قطعا میدانید که موفقیت های بزرگ حاصل عادت های کوچک روزانه است. هر روز کمی در این موضوعات هم یاد بگیرید و هم تمرین کنید. نتیجه اش را در بلند مدت خواهید دید.

– آیا توانایی رسیدن به این اهداف در این فیلد را دارم یا خیر؟ اگر واقعا به علم گرافیک و گرایش های آن علاقه مندید پس بدون شک میتوانید موفق باشید. تمرین و مداومت در کار و یادگیری حتما سبب موفقیت شما میشود.

 

طرح کارمان

دوره 30 ساعته آموزش- کارآموزی “گرافیک کاربردی ” مجموعه کارمان میتواند فرصتی مناسب و به صرفه برای علاقه مندان گرافیک باشد زیرا در این دوره با گرایش های ذکر شده در بالا آشنا خواهید شد .

ابتدا شما به مدت 2 ماه آموزش های تخصصی در حوزه گرافیک میبینید سپس به مدت 180 ساعت  پروژه های واقعی در اختیار شما قرار میگیرید و تحت نظر یک مسئول فنی گرافیک اقدام به فعالیت مینمایید. در این 180 ساعت کارآموزی اگر به سوال و یا اشکالی برخورد کردید میتوانید به مسئول فنی مراجعه کرد و مشکل خود را بازگو میکنید.

در طرح کارمان علاوه بر این که آموزش های گرافیکی جهت متخصص شدن میبینید ؛ آموزش مهارت های نرم در حوزه ارتباطات و انضباط فردی خواهید دید که سبب هر چه حرفه ای تر شدنتان در فیلد کاری خود میشود. ما حصل این دوره پس از 5 ماه ، کسب رزومه و هم چنین کسب تخصص های لازم برای شروع در فیلدهای گرافیک میباشد.

برای ثبت نام به صفحه دوره گرافیک کاربردی مراجعه کرده و درخواست خود را ارسال نمایید.

صفحه دوره گرافیک کارمان
https://karmansystem.com/graphic-class/

با آرزوی موفقیت و کامیبای شما همراهان عزیز مجموعه کارمان

حائریمشاهده نوشته ها

Avatar for حائری

موسس کارمان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *