سئو درون صفحه
سئو درون صفحه یا به عبارت دیگر بهینه سازی (on-page SEO)، اقداماتی در جهت بهبود موقعیت وب سایت در رتبه بندی موتورهای جستجو است و به طور مستقیم روی بالا بردن رتبه بندی سایت در گوگل تاثیر دارد. همه ی المان های سئوی درون صفحه مربوط به عناصر وب سایت است. این المان ها شامل تنظیمات فنی، کیفیت کد نویسی، محتوای متنی و بصری و کاربر پسند بودن سایت است. همچنین هدف آن، افزایش ترافیک طبیعی، سرعت صفحه، تراکم کلمات کلیدی وب سایت می باشد و کمک می کند که در نتایج صفحات جستجو بیشتر دیده شود و رتبه آن ارتقا یابد.
اهمیت سئوی درون صفحه: چرا سئو درون صفحه مهم است؟
سئوی درون صفحه، بهینه سازی صفحات وب سایت شماست تا بالاترین رتبه و ترافیک مورد نظر را در موتورهای جستجو کسب کند. سئو درون صفحه به موتورهای جستجو در جهت درک محتوای وب سایت کمک می کند. علاوه بر این موتورهای جستجو می توانند توانایی درک ارتباط بین محتوا و جستجوی کاربر را پیدا کنند که نیاز او را می توانند برطرف سازند یا خیر. پس به این علت سئو درون صفحه دارای اهمیت زیادی است.
اقداماتی برای سئو درون صفحه
1- از لینک های داخلی وخارجی استفاده کنید
لینک های خارجی موجود در متن شما به گوگل کمک می کند که متوجه موضوع عنوان صفحتان شود. لینک ها باید مرتبط با موضوع و عنوان محتوای شما باشد. همچنین لینک های فالو و نوفالو و همینطور لینکهای خارجی و داخلی را به صورت دقیق بررسی و در سایت خود پیاده سازی کنید. به هر پستی 2تا3 لینک داخلی اضافه کنید. لینک های داخلی باعث میشوند که هم مخاطبان و بازدیدکننده سایت شما، هم موتورهای جستجو مثل گوگل بتوانند به تمام محتواهایی که در سایت خود دارید دسترسی پیدا کنند. همچنین بهتر با موضوع و مطالب سایت شما آشنا شوند. حتما در محتواهایی که تولید میکنید به صفحات مهم سایت، دستهبندیها، و مطالب مرتبط دیگر لینک بدهید.
2- سرعت بارگیری یا لود درهر صفحه سایت خود را کنترل کنید
سرعت سایت یکی از نشانه های رتبه بندی سایت است. در سئو درون صفحه سرعت بارگذاری صفحه نقش اساسی دارد. تحقیقات نشان داده است 75درصد کاربران سایت هایی که بیشتر از 4ثانیه بارگذاری آنها طول میکشد رامجددا بازدید نمی کنند.حتی یک ثانیه تأخیر میتواند کاربر را مجبور کند که مقاله شما را ببندد و به وبسایت دیگری برود. بعضیاوقات دلایل تأخیر ممکن است ساده باشد، مانند حجم بالای تصاویر، مشکلات سرور و ….
3- بهینه سازی تصاویر
سعی کنید از عکس هایی با حجم پایین استفاده کنید. درهنگام بارگذاری، عکس های حجم بالا باعث سنگین شدن وب سایت شما و کاهش سرعت لود سایت شما می شود. سعی کنید تصاویر خود را فشرده سازی کنید و با آلت کردن ، آن را در سایت خود قرار دهید. مطمئن شوید نام عکسها شامل کلمات کلیدی هدف شما هستند و کلمه ی کلیدی مورد نظر در بخش Alt Text عکس شما وجود دارد.
4- از دکمه های شبکه های اجتماعی استفاده کنید
دکمههای اشتراکگذاری شبکه های اجتماعی نقش مستقیمی در رتبه بندی سایت دارند. همچنین تاثیر بیشتری در جذب و اعتماد مخاطبان شما دارند. دکمههای اشتراکگذاری برای شبکه های اجتماعی میتوانند باعث افزایش اشتراک مطالب سایت شما در سراسر اینترنت شوند. همچنین باعث افزایش رتبه سئو سایت شما نیز میشوند. بیشتر بخوانیم: اهمیت سئو در کسب و کار
5- زمان توقف کاربر را افزایش دهید
در صورت پایین بودن کیفیت صفحات ، تکراری بودن و جذاب نبودن محتوا ها، مخاطبان بلافاصله صفحه را می بندند و خارج می شوند. به همین علت گوگل از این مورد بررسی کیفیت محتوای شما استفاده می کند. با نوشتن محتواهای طولانی و جذاب کاربران را بیشتر جذب کرده و میانگین زمان توقف آنها را افزایش دهید. همچنین استفاده از تصویر، ویدیو و نمودار می تواند باعث کاهش نرخ پرش شود و افزایش میزان زمان توقف کاربران در سایت شود.
6- از عنوان یا هدینگ H1، H2 و غیره استفاده کنید
یکی از سادهترین و متداولترین روشها برای سئو صفحات داخلی، استفاده از عناوین روشن برای تقسیم بخشهای متن خود با سیستم سلسله مراتبی تودرتو است. عنوان های هر صفحه باید به ترتیب نزولی از H1 تا -H6 قرار بگیرند، H1 عنوان اصلی و H6 آخرین عنوان فرعی است.
7- توضیحات متا را مختصر و مفید انتخاب کنید
توضیحات متا به موتور جستجو این اطمینان را میدهد که این صفحه درواقع مربوط به آنچه آنها جستجو میکردند است .همچنین پیام مثبتی به Google ارسال میکند که میتواند به رتبهبندی صفحه شما کمک کند.
8- متا تگ ها
شاید مهمترین جنبه از تلاشهای شما در زمینه ی سئوی درون صفحه، پیاده سازی برچسب ها یا همون تگ ها باشه. اگر به روش درست نوشته و بهبود داده شوند باعث افزایش ترافیک خواهد شد.برای دستیابی به رتبه بندی بالا، متا تگ ها باید مرتبط با موضوع سایت و محتوا باشند و مورد رضایت کاربران قرار گیرند. متا تگ های سفارشی، کاربران رو تحت تاثیر قرار می دهند و نرخ کلیک رو افزایش می دهند.
9- از محتوای تکراری اجتناب کنید
محتواهای تکراری مشکلی برای سئو سایت شما ایجاد نمیکند، اما برای موتورهای جستجو به این معناست که وبسایت شما برای خوانندگان شما هیچ ارزشی ندارد . چیزی که موتورهای جستجو اصلا از آن استقبال نخواهند کرد.
10 سایت خود را برای تلفن های همراه بهینه کنید
وبسایتهای موبایل پسند از اولویت زیادی برای کاربران برخوردار هستند. البته، طراحی واکنشگرا یا ریسپانسیو و توسعه وبسایت برای تلفن همراه نیاز به زمان و تلاش دارد. این کاری نیست که بتوانید در یک روز انجام دهید اما ارزش هر ثانیه تلاش را دارد. صفحات وب سایت را برای تلفن همراه بهینه سازی کنید، تا مخاطبان شما بتوانند آن را در همهجا بخوانند.
11- از خوانایی کامل متن خود برای گوگل و کاربران مطمئن شوید
سطح خوانایی به عوامل مختلف بستگی دارد. سبک، دستور زبان و نحوه نوشتن، طراحی و ساختار متن همگی از اهمیت زیادی در جهت بالا بردن خوانایی برخوردارند و تاثیر بسزایی روی سئو درون صفحه وب سایت دارند. هر آنچه میتواند بر درک کاربر تأثیر بگذارد، نقش مهمی خواهد داشت. اگر میخواهید نمره خوانایی متن خود را بررسی کنید، ابزارهای SEO وجود دارد که میتوانند به شما کمک کنند.
12- از محتوا های ویدئویی و پیام های چند رسانه ای در مطالب خود بهره بگیرید
افزودن فیلم به صفحات سایت به ساختار صفحه کمک کرده و بیشتر مورد توجه قرار می گیرند. همچنین به افزایش زمان ماندن کاربر کمک می کند. مخاطبان یا کاربران سایت محتوای بصری را ترجیح میدهند.
جمع بندی
در دنیای رقابتی امروز برای اینکه با قدرت پیش بروید و از رقبا عقب نمایید بهینه سازی وب سایت و بالابردن رتبه سایت در اولویت بسیاری از کسب و کار ها قرار گرقته است. بسیاری از کسب و کارها به اهمیت فوق العاده آن پی برده اند . سئو درون صفحه از جمله اقدامات مهم در جهت بالابردن رتبه سایت ها است تا بیشتر دیده شوند. اگر وب سایتی برای کسب و کار خود دارید و یا به این حوزه کاری که امروزه بسیار پر طرفدار و پر کاربرد است علاقه مندید، مجموعه کارمان این فرصت را برای شما فراهم کرده است که تجربه یادگیری سئو به صورت کاملا حرفه ای را در کنار کارآموزی داشته باشید. دوره آموزشی کارآموزی کارمان را از دست ندهید.
بدون دیدگاه